Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Prevoditelj za češki jezik

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate prijevod?
Nazovite na 
telefon 01 61 51 410 ili mobitel 091 61 51 410.

Prevoditelj za češki jezikvama na usluzi u uredovno vrijeme od ponedjeljaka do petaka  9:00-16:00 ili po dogovoru.
Agencija Translator nalazi se na adresi Fausta Vrančića 4, Zagreb u četvrti Trnje (Vrbik), u neposrednoj je blizini Veleposlanstva Savezne Republike Njemačke i Filozofskog fakulteta. Agencija Translator pruža usluge ovjerenih i neovjerenih prijevoda za češki, bugarski, engleski, francuski, grčki, hrvatski, latinski, mađarski, makedonski, nizozemski, njemački, portugalski, ruski, slovački, slovenski, srpski, španjolski, talijanski jezik i ukrajinski jezik. Bez duljeg čekanja prevoditelj  za češki prevodi tekstove s područja ekonomije, prava, medicine, turizma...

Češki prijevodi, a tako i prijevodi s ostalih i na ostale jezike koje prevode prevoditelji u Agenciji Translator, na zahtjev naručitelja redigiraju stručnjaci iz područja na koje se tekst odnosi, lektoriraju izvorni govornici, korekturu rade jezični znalci, čime prevoditelj zaokružuje kvalitetu svog prevedenog teksta ili dokumenta.
Tekstovi i dokumenti koje njemački prevoditelj i prevoditelji za druge jezike prevode u ured se mogu dostaviti u elektroničkom obliku ili dostaviti u ured osobno, preko druge fizičke ili pravne osobe (dostavljača).

Klijenti mogu zatražiti informativnu ponudu. Nakon što klijent prihvati ponudu i dostavi potrebne podatke, dokumenti se prevode vodeći računa o svakom stručnom pojmu. Nakon prevođenja tekst ili dokument se redigira i na prijevod se stavlja potpis i pečat sudskog tumača koji je potvrda da prijevod u potpunosti odgovara originalu.

Dokumenti i drugi prijevodi mogu se preuzeti u uredovno vrijeme za stranke od 09:00-16:00 ili po dogovoru na adresi:
  1. Agencija Translator - njemački prevoditelj
  2. Fausta Vrančića 4
  3. 10 000 Zagreb
Za detaljnije informacije možete poslati UPIT preko opcije na Portalu ePIRH.

Poveznica (LINK) na članak Sudski tumač za češki