Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Sudski tumač za engleski

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate ovjereni prijevod?

Ako vam je potreban ovjereni prijevod s engleskog jezika na hrvatski i obrnuto, molimo Upit pošaljite preko portala ePIRH ili nazovite na:
    tel. 01 61 51 410
    mob. 091 61 51 410


Sudski tumač za engleski u AGENCIJI TRANSLATOR prevodi i ovjerava na engleski jezik i s engleskog jezika. Ako vam je potreban ovjereni prijevod te kvalitetan i pouzdan sudski tumač za engleski jezik obratite se iskusnom timu Agencije Translator, koji će profesionalno i u skladu sa zakonom prevesti, odnosno prenijeti smisao engleskog teksta na hrvatski jezik i s hrvatskog jezika na engleski te ga uskladiti s pravnim sustavom zemlje za koju je prijevod potreban.

Ovjereni prijevodi sudskog tumača za engleski jezik su najčešće:
  •  osobne isprave
  •  diplome, svjedodžbe, prijepis ocjena
  •  dokumentacije poduzeća
  •  tehnička dokumentacija
  •  atesti i certifikati
  •  pravne isprave
  •  medicinski nalazi, povijesti bolesti…

Osim prevoditelja u Agenciji Translator na prijevodima surađuju pravnici te drugi stručnjaci, ovisno o području za koje je prijevod potreban.

Velika je Britanija zadržala svoje poseban pravni sustav (običajno pravo iz 12. stoljeća), stoga  kod prevođenja i ovjere dokumenta s engleskog i na engleski iz Velike Britanije treba posebnu pozornost obratiti na ovu različitost.
Za razliku od rimskog prava koji je temelj hrvatskog pravnog sustava a temelji se na pisanim aktima, englesko se pravo temelji na sudskoj praksi gdje se pravo kreira rješavanjem pojedinih slučajeva.
Ovaj se pravni sustav osim u Velikoj Britaniji (izuzevši Škotsku i Sjevernu Irsku)  koristi u Kanadi (osim u Québecu), Australiji i u SAD-u (osim Louisiane), te Indiji, Nigeriji, Keniji i dr., koje također svoj pravni sustav temelje na anglosaksonskom pravu.
 
Agencija za prevođenje Translator nalazi se u četvrti Trnje u Zagrebu na adresi Fausta Vrančića 4 (Vrbik).