Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Sudski tumač za češki

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate overiti dokumente ili isprave?

SUDSKI TUMAČ  ZA ČEŠKI nazovite na 
telefon 01 61 51 410 ili mobitel 091 61 51 410.

Sudski tumač je prevoditelj s ovlaštenjem Županijskog suda koja je nadležna institucija za sudske tumače. Kako bi to ovlaštenje dobio, mora zadovoljiti odredbe iz Pravilnika o stalnim sudskim tumačima. Tek nakon toga ima pravo prevoditi te svojim pečatom i potpisom ovjeravati dokumente i isprave sa stranog jezika na hrvatski i obrnuto.  Svojim potpisom i žigom sudski tumač jamči istovjetnost prijevoda s originalom. Nakon ovjere prijevod se uvezuje zajedno s fotokopijom izvornika.

Trebate li ovjereni prijevod sudskog tumača za češki?

Agencija Translator, agencija za prevođenje obavlja poslove ovlaštenog sudskog tumača za češki, bugarski, engleski, francuski, grčki, hebrejski, bugarski, engleski, francuski, grčki, hrvatski, latinski, mađarski, makedonski, nizozemski, njemački, portugalski, ruski, slovački, slovenski, srpski, španjolski, talijanski i ukrajinski jezik. Nalazi se na adresi Fausta Vrančića 4 u Zagrebu – Trnje (Vrbik). Ured sa strankama radi od ponedjeljka do petka od 9:00 – 16:00 i po dogovoru (molimo prije dolaska svakako nazvati).Agencija prevodi i ovjerava sljedeće dokumente i isprave  sa češkog jezika - sudski tumač za češki:
  • Osobne isprave - matični list, rodni list, vjenčani list, smrtovnice, domovnice, diplome, svjedodžbe, ugovore, diplome…
  • Dokumentaciju trgovačkih društava, natječajnu i tehničku dokumentacij
  • Stručne tekstove
  • Medicinsku dokumentaciju
  • Certifikati
  • Rješenja
  • Sudske isprave...

Za detaljnije informacije pošaljite Upit preko opcije na portalu ePIRH.

Poveznica (LINK) na članak Sudski tumač za engleski