Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Asinkroni kavezni elektromotori


Asinkroni kavezni elektromotori, koje ugrađuje tvrtka Bemass-projekt d.o.o., su motori potpuno zatvorene izvedbe koji se hlade vlastitim ventilatorom (IC 411). Primjenu su našli u svim dijelovima proizvodnih I prosesnih aktivnosti u industriji i brodogradnji.
Zbog svoje modularne konstrukcije i projekta koji zadovoljava visoke zahtjeve pogonske tehnike, mogu se prilagoditirazličitim zahtjevima korisnika. Niska bučnost i male vibracije, visoka iskoristivost i gotovo 100% mogućnost recikliranja čine njihova ekološka svojstva i u otežanim radnim i klimatskim uvjetima u svakodnevnoj upotrebi mogućim.
Asinkroni kavezni elektromotori između ostalog (visoke kvalitete upotrijebljenih materijala, ležajeva podmazanih za duži vijek trajanja, završnih premaza otpornim na koroziju i vanjske uvjete)  predviđeni su za rad preko frekvencijskog pretvarača što im omogućava sustav visoke dielektričke čvrstoće.Asinkroni kavezni motori (jednofazni),

potpuno zatvorene izvedbe hlađeni vlastitim ventilatorom (IC 411) namjenjeni su za:
  • ventilaciju
  • isporuku stlačenog zraka
  • crpljenje tekućina
  • poljoprivredu
  • prehrambenu industriju
  • male proizvodne pogone
  • kućanstva
Pouzdani su u svakodnevnoj upotrebi i u vrlo teškim uvjetima .
Asinkroni kavezni motori (jednofazni) pogodni su za pogone s laganim zaletom, te za pogone ventilatora, kružnih pila, brusilica, centrifugalnih pumpi, mlinova,bušilica…U teškim uvjetima prilagođeni su za pogone kompresora, raznih preša, mlinova, strojeva za vršenje…


Asinkroni kavezni motori (trofazni) u brodskoj izvedbi
koriste se kao pomoćni pogoni na palubi i u potbalublju i u industrijskim pogonima na obali. Prilagođeni su za rad na višim temperaturama.


Asinkroni kavezni elektromotori (trofazni) –motori za vitla
namjenjeni su za sljedeće pogone:
  • Pogon sidrenog vitla
  • Pogon dizanja vitla
  • Pogon priteznog vitla
Moguća je ugradnja višebrzinskih motora, sigurnosnim kočnicama I sl.


Izmjenični servo motori
 s permanentnim magnetima su motori čija se brzina vrtnje ili pozicija upravlja frekvencijskim pretvaračima s povratnom vezom u regulacijskom krugu. Koriste se u pogonima gdje potrebna povećana točnost regulacije brzine vrtnje.
Najčešće ugrađuju se u CNC I NC strojevima u proizvodnji I obradi metala, lima, žice, drveta i papira, u industrijskim robotima, automatima za zavarivanje, strojevima za pakiranje i dozatorima, transportnim trakama, medicini (CT i MR)…

Ured:
Bemass-projekt d.o.o.
Zagrebačka cesta 185 C
10000 Zagreb


POVEZNICA na Dolph's lakovi smole