Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Elektromotori prodaja

ELEKTROMOTORI PRODAJAELEKTROMOTORI * PRODAJA * UGRADNJA * PREDLAGANJE RJEŠENJA


Bemass projekt d.o.o. je privatna tvrtka koja se bavi prodajom i ugradnjom  elektromotora (prodaja: jednofazni, trofazni, elektromotori s kočnicom, protueksplozijski zaštićeni elektromotori i servo motori) te predlaganjem rješenja u dokumentiranom obliku. Svako predloženo rješenje u mogućnosti  su potpuno realizirati, isporučiti opremu ( elektromotore )te izraditi i pustiti u rad sustave upravljanja.  Osim opremanja elektromotora frekvencijskim pretvaračima  (i elektromotori prodaja) tvrtka oprema: kompresore, ventilatore, crpke, miješalice, centrifuge, mlinove, transportne trake, uređaje za pakiranje, alatne strojeve, tekstilne strojeve, elektrokolica, dizala, pokretne trake i stepenice, preše, cirkulare i pile, strojeve za balansiranje, namatače i ekstrudere.
Tvrtka hlepi stalnom širenju poslovanja, a to postižu ispunjavanjem zahtjeva tržišta i želja kupaca tako da im nudi cjelovita i optimalna rješenja , pravodobnu isporuku opreme i dijelova, njeguje i razvija partnerske odnose s dobavljačima,te vezano uz poslovanja usavršava praktička znanja, primjenjuje norme  ISO 9001:2000 i teži nadilaženju tih zahtjeva, što i pokazuje  njihovo mjesto u samom vrhu prodaje elektromotora.

Adresa:
Zagrebačka cesta 185 C
10000 Zagreb
Telefon: +385 (0)1 388 33 66, +385 (0)1 388 56 00, +385 (0)1 388 56 14