Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Elektromotori

ELEKTROMOTORIElektromotori  su električni strojevi koji  električnu energiju pretvaraju u mehanički rad. Najčešće se elektromotori primjenjuju u industriji i prometu te u svim područjima ljudske djelatnosti. Elektromotori dijele se na linearne i rotacione koji su najčešće u upotrebi.
Tvrtka Bemass-projekt d.o.o.  u suradnji s članicama grupe Končar Elektroindustrija d.d. svoju djelatnost usmjerila je na koncipiranju tehnoloških procesa i pogonskih sustava, prodaju i ugradnju elektromotora.  U tvrtki su stalno zaposlena dva djelatnika, ali u suradnji s drugim tvrtkama sposobni su osmišljavati složenija rješenja te osigurati njihovu realizaciju na postrojenjima.

Elektromotori za koje možete dobiti  prijedlog rješenja u dokumentiranom obliku te nakon odabira i ugradnju su:
  1. Trofazni kavezni asinkroni elektromotori
Primjenu su našli u industriji i brodogradnji, potpuno su zatvorene izvedbe i hlade se vlastitim ventilatorom. Radi svoje modularne konstrukcije prilagodljivi su različitim zahtjevima korisnika.  Ekološki su odnosno stvaraju male vibracije i tihi su, imaju veliku iskoristivost i mogu se skoro 100% reciklirati te su pouzdani u normalnim i otežanim radnim i klimatskim uvjetima.
  1. Jednofazni asinkroni elektromotori
Namijenjeni su za prehrambenu industriju i  poljoprivredu, kućanstva, proizvodne pogone, isporuku stlačenog zraka… Napravljeni su od materijala visoke kvalitete, koji su zaštićeni mazivima i lakovima i smolama otpornim na koroziju i utjecaj vremena, s izdržljivim sustavom izolacije i niskim operativnim troškovima.
  1. Elektromotori s kočnicom
Primjenu su našli u pogonima gdje se traži sigurnosno kočenje prilikom podizanja i spuštanja tereta, zaustavljanja zamašnih masa…
  1. Elektromotori u protueksplozivnoj zaštiti
Ugrađuju se u pogonske sustave gdje postoji opasnost od eksplozije: u rudarstvu, kemijskoj industriji, rafinerijama, na platformama, benzinskim stanicama, u prehrambenoj industriji, tvrtkama  koje gospodare otpadom…
  1. Elektromotori specijalne izvedbe
Ova moderna serija elektromotora je garancija da će Vaši pogonski sustavi biti još konkurentniji i pouzdaniji.

Poveznica (LINK) na članak Elektromotori prodaja