Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Mehanizam elektronskog ruleta

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate mehanizam elektronskog ruleta?

Nazovite poduzeće Böhm d.o.o i dogovorite narudžbu na telefon 01 3815 104 ili mobitel 091 200 96 26.

Adresa proizvodnje:
Zagrebačka 55, Prigorje Brdovečko
Poduzeće je osnovana 1993. godine te osnovna djelatnost od samog početka je proizvodnja opreme za kasina (Casino). Sjedište se nalazi na adresi II.Anina I.ogranak 8, Zagreb. Ono što čini tvrtku posebnom je primjena moderne tehnologije na proizvodnju. Osobito su ponosni na proizvodnju mehanizama elektronskog ruleta, koji čine temelj njihove proizvodnje. Tim tvrtke od 1993. godine stalno radi na dodatnom obrazovanju i usavršavanju, ali osnova rada su majstorstvo i spretne ruke njihovih djelatnika koji u mehanizam elektronskog ruleta svaki put udahnu novi život. Ono što njihov proizvod čini boljim je visoka CNC tehnologija u obradi visokokvalitetnih materijala te finalna obrada i kvalitetno sastavljanje.

Mehanizam elektronskog ruleta  je tradicionalnog izgleda izrađen od odabranih materijala (plemenito drvo, pozlaćene metalne površine i moderni detalji-Plexiglass). Ovaj proizvod karakterizira pouzdanost, te gotovo da  održavanje nije potrebno.

Glavni razlog zašto je rulet poduzeća  Böhm d.o.o prvi izbor kupaca je njihova visoka kvaliteta.

Garancija njihove dugovječnosti su jednostavna i predimenzionirana mehanika i elektronika.

Tvrtka osim proizvodnje mehanizama elektronskog ruleta, bavi se i proizvodnjom žetona, igraćih karata i drugih dodataka namijenjenih profesionalcima.

Obratite se s povjerenjem.

Za dodatne informacije pošaljite UPIT preko Portala ePirh.
Poveznica (LINK) na članak Žetoni.