Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Žetoni

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate žetone?Naručite na telefon 01 3815 104.
 
Gdje?
Proizvodnja (Poslovna jedinica1) je na adresi:
Zagrebačka 55
Prigorje Brdovečko.

 
Žetoni su najčešće u obliku novčića (kovanica) i imaju određenu vrijednost. Koriste se u arkadnim igrama, u kasinima kako bi se spriječila krađa ili manipulacija.
Tvrtka Böhm d.o.o . osnovana je 1993. godine, sa sjedištem u  2. Anina 1. ogranak 8, Zagreb,  te svoja poslovanja uglavnom  temelji na proizvodnji  i distribuciji proizvedenog.  Važan čimbenik njihove proizvodnje  čini izrada različitih vrsta žetona, od različitih vrsta metala i plastike. Žetoni, koje izrađuju,  su skrojeni  po mjeri naručitelja i proizvedeni  kao originalno rješenje – novi brand.
Osim svih vrsta žetona  (žetoni za poker, boja žetoni – žetoni za rulete, vrijednonosni žetoni…) tvrtka u vlastitom proizvodnom pogonu izrađuje i mehanizme elektronskog ruleta, ručne rulete, igraće karte, karte za Texas Holden Poker, Black Jack karte…


Za detaljnije informacije o proizvodima i uslugama kontaktirajte tvrtku preko opcije UPIT na portalu ePIRH.

Poveznica (LINK) na Electronic roulette mechanism.