Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Čepovi

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Čepovi Bumbar

Čepovi


Kako bi se sadržaj u bocama ili staklenkama sačuvao, potrebno je zatvoriti ih, a tu funkciju imaju čepovi. Osim očuvanja tekućine ili drugog sadržaja u staklenkama, čepovi imaju i dekorativnu funkciju. Bilo da su od pluta, silikona, važno je odabrati one koji će najviše istaknuti proizvod u boci. Također kod odabira čepova je bitno odabrati one koji će najbolje čuvati sadržaj boce.

Obiteljska tvrtka Bumbar d.o.o. osnovana je 1992. godine  te u početku se bavila trgovinom vinima, da bi s potrebama tržišta za bocama, staklenom ambalažom, čepovima i zatvaračima, trgovinu preusmjerili na prodaju staklene ambalaže, kutija za darove, zatvarača i čepova od raznih materijala (pluto, PVC, silikon…). Tvrtka se nalazi u Svetoj Nedelji na adresi  Bumbarov put 1, Novaki te je u vlastitom poslovnom prostoru. U sklopu zgrade nalaze se uredi, skladište i maloprodajna trgovina.
U njihovom prodajnom asortimanu su čepovi od desetak talijanskih proizvođača, vrhunske kalitete i dizajna.

Za detaljnije informacije pošaljite UPIT  preko portala ePIRH.

Poveznica na članak Staklena ambalaža za med.