Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Ukrasne staklene boce

Upit
Proizvodi i usluge
AkcijeTrebate ukrasne staklene  boce?


Tvrtka Bumbar d.o.o.  prodaje   ukrasne staklene boce vinarima, uljarima, proizvođačima žesokih pića i sokova koji žele biti prepoznatljivi kako po svom proizvodu tako i po zanimljivoj i ekološki prihvatljivoj ambalaži.

Ukrasne staklene boce u njihovom asortimano se stalno dopunjavaju s novim modelima  i neuobičajenim oblicima boca, koje su jako tražene na tržištu.
Trenutno na skladištu imaju više od 400 modela boca.

Sve ukrasne staklene boce te druge artikle koji su u prodaji u katalogu na internet stranici tvrtke, možete istovremeno pronaći i u maloprodaji i veleprodaju u poslovnici.
Razlika u cijenama u maloprodaji i veleprodaji je u tome da su cijene u veleprodaji izražene bez PDV-a, a maloprodajna cijena artikla je izražena s PDV-om.

Ako trebate staklenu ambalažu, posjetite maloprodaju i veleprodaju na adresi:
Bumbarov put 1, Samoborski Novaki, 10431 SVETA NEDELJA


RADNO VRIJEME TRGOVINE : Od ponedjeljka do petka  8.00 - 19.00, subotom  8.00 - 14.00, nedjeljom zatvoreno.

Za ostale informacije nazovite na telefon +385 (0)1 3323 413 ili mobitel +385 (0)98 255 277 te pošaljite upit na bumbar@bumbar.hr .