Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Staklena ambalaža za med

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate staklenu ambalažu za med?
Nazovite tvrtku BUMBAR D.O.O. i ljubazni djelatnici rado će vas informirati o asortimanu i karakteristikama staklene ambalaže za med.                                                               
Kontakt telefoni:
Telefon:+385 (0)1 3323 413
Mobitel:+385 (0)98 255 277
Staklena ambalaža za med (teglice za med)  osim lijepog izgleda sadržaja (meda) nude i druge vrijednosti odnosno proizvodi skladišteni na ovaj način zadržavaju kvalitetu namirnice. Kvaliteta znači da skladišteni med u staklenim teglicama će zadržati okus, miris i nutrijente. Kod staklene ambalaže za med jako su važni i poklopci kojima se zatvaraju staklenke. U asortimanu tvrtke Bumbar d.o.o. mogu se izabrati vrhunski poklopci koji će omogućiti da med skladišten u staklenoj ambalaži zadrži svoje najbolje osobine. Najčešće naručivani su Twist off poklopci koji omogućavaju pasterizaciju i sterilizaciju teglica za med.

Staklena ambalaža za med iz asortimana tvrtke dolazi u više oblika i veličina.
Ambalaža za med, zahvaljujući zanimljivim oblicima staklenki, može poslužiti kao poklon uzvanicima na vjenčanju, turističkih zajednica klijentima, tvrtki partnerima...

Med kao namirnica je uvijek IN, a pogotovo ako se nalazi u zanimljivoj ambalaži.

Posjetite prodajni salon tvrtke na adresi:
Bumbarov put 1, Samoborski Novaki, 10431 SVETA NEDELJA


Poveznica (LINK) na članak Ukrasne staklene boce.