Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Legalizacija objekata Zagreb

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


Trebata legalizaciju objekata?
Nazovite tvrtku D.K.S.-ing d.o.o. na telefon +385 (0)1 4635 104 ili mobitel +385 (0)91 2612 939 i dogovorite sastanak.

Adresa:
Babonićeva 66
10000 Zagreb

 
Legalizacijom se daje legalan status Vašoj građevini ili njezinom dijelu sagrađenom bez dozvole za građenje.Legalizacija objekata Zagreb je velika iznimka, jer ovo je prvi put kod nas da postoji ta mogućnost. Čak i oni koji su gradili po zakonu prolazili su kroz teške situacije, te dobivanje dozvole bilo je dugo i iscrpljujuće i nikad niste bili sigurni da li ćete traženu dozvolu dobiti. Kakve su muke čekale one koji su svoju kuću htjeli legalizirati.Nezamislivo je bilo očekivati da itko može tražiti legalizaciju kuće (legalizacija objekata Zagreb) koja ima etažu ili dvije više nego što prostorni plan dozvoljava ili kuće koja je sagrađena u šumi ili uz samu morsku obalu. Sada je ta mogućnost dostupna svima. Važno je spomenuti da ova mogućnost neće postojati zauvijek.

Ako ste imali slobodan komad parcele i na njemu sagradili kuću bez dozvole , onda je to kuća sagrađena bez dozvole. Ali  moglo je biti i drugačije: mogli ste izraditi projekt i dobiti dozvolu za građenje. I onda, kad je napravljen iskop za temelje, palo Vam je na pamet zašto ne iskopati metar dublje i dobiti podrum ispod cijele kuće. Zatim raditi terasu. Pomisli ste kako nema smisla imati terasu na južnoj strani bez nadstrešnice. Glavni majstor Vam je predložio da kad već imate nastrešnicu zatvorite ju kako biste dobili još jednu prostoriju. Na tavanu umjesto četiri reda cigla nadozida, jer Vam se učinilo premalo, ste dodali nekoliko redova više.  Ili je cijela Vaša kuća prema projektu, ali stoji metar preblizu susjedu.

Na žalost, svi ovi slučajevi su slučajevi bez ili mimo dozvole i sluga legalizacija objekata Zagreb je neophodna.
Cijenu legalizacije čine naknade, doprinosi i pristojbe, te cijena samog projekta. Sve se to razlikuje od općine do općine, i od objekta do objekta. U svakom slučaju kad se sve zbroji napravit ćete dobar posao,projekt ste platili višestruko manje, a ostvarit ćete isti status kao neki Vaš susjed , koji se držao znatno strožih propisa i planova. I još će Vam biti legalizirana dodatna etaža, na koju on u svoje vrijeme nije mao pravo.
Legalizacijom će Vaša kuća biti upisana u knjige i službeno će početi postojati. Moći ćete legalno koristiti struju i plin, vodovod, dobiti kućni broj, te ćete moći etažirati kuću, podjeliti imovine, dići hipoteku. Legalizacija objekata Zagreb omogućit će Vam da stavite točku na "i" staviti točku i svoj dom ostavite "čisto" za sobom. Legalizacijom cijena objekta raste.

Nazovite s povjerenjem i zatražite kvalitetnu informaciju i ostvarite legalizaciju objekata Zagreb.

Legalizacija objekata Zagreb osigurati će Vam tim stručnjaka jednim dogovorom.