Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Zahtjev za legalizaciju Zagreb

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Trebate zahtjev za legalizaciju Zagreb?
Tvrtka D.K.S.-ing d.o.o. uspješno radi legalizaciju građevina svih kategorija u Zagrebu i okolici.

Nazovite na telefon +385 (0)1 4635 104 ili mobitel +385 (0)91 2612 939.
 
Nezakonito izgrađena zgrada je svaka građevina ili dio bez akta kojim je odobreno građenje.  Da bi se nezakonita zgrada ozakonila potrebno je dobiti rješenje o izvedenom stanju, odnosno rješenje na zahtjev za legalizaciju za grad Zagreb.
Sve građevine izgrađene prije 15. veljače 1968. godine smatraju se legalnim bez obzira imaju li ili nemaju akt kojim je odobreno građenje. Ako je bilo intervencija, dograđivanja na objektu poslije 15. veljače 1968. godine onda je za taj dio potrebno predati zahtjev za legalizaciju.
Odobrenja za gradnju su:
  • Građevinska dozvola
  • Rješenje o uvjetima građenja
  • Lokacijska dozvola
  • Potvrda na glavni projekt...
Adresa:
Babonićeva 66
10000 Zagreb

 
Zahtjev za legalizaciju Zagreb (i ostala Hrvatska) podnosio se do 30.lipnja 2013. godine, a građani koji nisu predali potpunu dokumentaciju trebaju dostaviti dopunu zahtjeva  kako ne bi njihovi zahtjevi  bili odbijeni.
Gdje podnijeti zahtjev za legalizaciju Zagreb, odnosno dopunu zahtjeva za legalizaciju?
Zahtjevi se podnose u odsjeku  za prostorno uređenje odnosno graditeljstvo.  Na stranicama Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja , te stranicama županija, gradova i općina nalaze se adrese upravnih odjela
Zahtjevi podneseni u Zagrebu, odlukom Grada, prema važećem Zakonu omogućava legalizaciju do tri etaže izvan prostornog plana stim da je jedna potkrovlje. U svim zonama grada Zagreba moguća je legalizacija izuzev parkova prirode, prometnih, vodenih i energetskih koridora.
Ako je legalizacija bespravne gradnje kod rekonstrukcije gradnje u višestambenim zgradama podnesena u odgovarajućem roku, te ako je dokumentacija valjana podnositelj može očekivati pozitivan odgovor.
 
Ponudu možete poslati preko Portala ePirh preko opcije UPIT.

Poveznica (LINK) na članak Etažiranje zgrade