Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Njemačko hrvatski rječnik

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Ako trebate njemačko-hrvatski rječnik potražite na portalu online-rjecnik.com besplatan online rječnik!

Njemačko-hrvatski rječnik nudi mogućnost prevođenja riječi, fraza i cijelih tekstova s njemačkog jezika na hrvatski jezik. Online rječnik omogućava prevođenje riječi , fraza i cijelih tekstova u u par sekundi. Dovoljno je da se željena riječ upiše u tražilicu i automatski se dobiva prijevod riječi. Ako se upisuje više različitih riječi potrebno je svaku riječ odvojiti zarezom. Njemačko-hrvatski rječnik je interaktivan, što znači da korisnici ne samo da mogu dobiti prijevode zadanih riječi, već mogu sudjelovati u dopunjavanju baze s novim riječima ili ponuditi bolje prijevode za već postojeće riječi.

Za sudjelovanje u kreiranju online rječnika  potrebna je registracija.

Registrirajte se i sudjelujte u kreiranju njemačko-hrvatskog rječnika s rodovima, složenicama, padežima, primjerima, frazama i poslovicama, kako biste dobili rječnik po vašoj mjeri.

Sve riječi u njemačko-hrvatskom rječniku pregledava jednom mjesečno lektor, tako da je vrijeme koje je potrebno da se predložena riječ pojavi na portalu oko tri tjedna.

Tim besplatnog online njemačko-hrvatskog rječnika zahvaljuje se svim korisnicima portala na pomoći u izradi online rječnika te na poboljšanju ponude.

Za visoku kvalitetu prijevoda s njemačkog jezika na hrvatski koristite besplatni online rječnik.