Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Online prevoditelj

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Kako bismo našim korisnicima koji se prvi puta susreću s uslugom online prevođenja olakšali razumijevanje ove usluge opisat ćemo u par osnovnih crta postupak kod korištenja  besplatne usluge online prevoditelj.

Prije uputa odgovorit ćemo na neka najčešće postavljana pitanja u svezi prevođenja.

Što je izvorni, a što je ciljni jezik?

Jezik s kojeg se prevodi je izvorni, a jezik na koji se  prevodi je ciljni jezik. Ako se prevodi s hrvatskog jezika na engleski jezik onda je hrvatski izvorni, a engleski ciljni.

Koliko je vremena potrebno za prijevod teksta?

Nekad za prevođenja teksta bilo je potrebno onoliko vremena  koliko je bilo potrebno za napisati novi tekst. Kod usluge online prevoditelj vrijeme prijevoda mjeri se u minutama. Ova usluga pokriva provođenje riječi, rečenica, fraza i cijelog manjeg teksta u nekoliko minuta. Korištenjem online prevoditelja možete dobiti kvalitetne prijevode riječi, fraza u vrlo kratkom vremenskom roku.

Online prevoditelj omogućava korisnicima prevođenje pojedinačni riječi, fraza i cijelih tekstova.

Korisnik u online prevoditelj upisuje riječi koje želi prevesti, a ako upisuje više različitih riječi onda ih mora razdvojiti zarezom. Usluga može biti interaktivna, ako korisnik želi iskoristiti sve mogućnosti koje online rječnik nudi.  Korisnik za korištenje rječnika ne mora se registrirati. Registracija je potrebna ako želi dodavati nove riječi u rječnik. Sve nove riječi koje se dodaju prolaze lekturu i pregledava ih urednik portala.

Kako bi usluga online prevoditelj bila što bolja potrebna je što veća interakcija između korisnika i urednika te lektora portala.

Svaka sugestija, pohvala , pritužba je dobrodošla kako bi vama, našim korisnicima osigurali što bolju uslugu.