Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Klimatizacija GreeKlimatizacija Gree


 
Poduzeće Energo koncept d.o.o.  bavi se projektiranjem, ugradnjom, održavanjem i prodajom sustava za klimatizaciju i ventilaciju. Ovlašteni je montažer i distributer klimatizacija GREE, SAMSUNG, TOSHIBA, MITSUBISHI ELECTRIC, AZURI, MIDEA, PANASONIC, MAXON...

Kontakt:
Božidara Magovca 23
10000 Zagreb
Tel: 01 6623 976
Mob: 098 883 992, 091 4555141


Uređaji Gree su proizvod kineske tvrtke GREE Electric Appliances, Inc. Of Zhuhai koja je najveći proizvođač klimatizacija na svijetu. Proizvodnja klima uređaja ove tvrtke odvija se u devet tvornica širom svijeta u kojima je zaposleno preko osamdeset tisuća radnika, od kojih je pet tisuća inženjera zaposlenih u razvoju i istraživanju. Gree, čiji je temelj istraživanja klimatizacija, danas ima preko šest tisuća prijavljenih patenata. Proizvodi ove tvrtke podijeljeni su dvadeset kategorija, s četiristo serija i preko sedam tisuća modela. U svijetu je već dvjesto milijuna zadovoljnih kupaca koji koriste uređaje (klimatizacija i ventilacija) koje je proizvela tvrtka Gree.
Kvalitetu klimatizacija Gree jamči tristo kontrolnih laboratorija. Za njihov veliki ugled zaslužne su izvanredne performanse klima uređaja. Jedini su proizvod u Kini s oznakom "Svjetska marka" koja im je dodijeljena od "General Administration of Quality Supervision, Inspection and Quarantine".

Uređaji Gree izdvajaju se od klima uređaja ostalih proizvođača zbog posebne pažnje koju posvećuje ekološkim i zdravstvenim zahtjevima te smanjenju potrošnje električne energije, nivoa buke, ugrađenim materijalima...
Sve ove činjenice prepoznao je i Daikin te sad zajedno Daikin i Gree čine grupaciju koja ulaže u razvoj Inverter klimatizacija i proizvodnju različitih komponenti.
Daikin uređaji za klimatizaciju  proizvode se u Gree tvornicama u Kini i prodaju se na japanskom tržištu.

Klimatizacija Gree  proizvodi uređaje koji su kvalitetan proizvod visokog standarda po prihvatljivim cijenama.

Poveznica (link) na Mitsubishi Electric