Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Mitsubishi Electric

Trebate klima uređaj?
Odlučili ste se za brand Mitsubishi Electric.
Nazovite poduzeće Energo koncept d.o.o. na mobitele 098 883 992, 091 4555141 i dogovorite sastanak.

Gdje?
B. Magovca 23
10000 Zagreb - Novi Zagreb


Kao ovlašteni distributeri i montažeri Mitsubishi Electric ovo poduzeće već godinama ugrađuju klima uređaje proizvođača Mitsubishi Electric na hrvatskom tržištu iz programa komercijalne i kućne serije kao i VRF sustavima.


Mitsubishi Electric osnovana je 1907. godine i vodeća je kompanija u proizvodnji uređaja za ventilaciju i klimatizaciju.
Prvi su na tržištu ponudili sustave s inverterom. Inverter Mitshubishi Electric uređaji proizvode točno onoliko učinka koliko je potrebno za prostor.  Ova korporacija promovira kroz tehnologiju i poslovne aktivnosti svojih zaposlenika održivi razvoj i zaštitu i očuvanje okoliša. Uređaji Mitsubishi Electric su efikasni i ne troše energiju na pretjerano hlađenje ili grijanje, te time smanjuju troškove.

U svom asortimanu Mitsubishi Electric ima:
  • Klima uređaje za stambeni prostor u split i multi split opciji
  • Klima uređaje za poslovne prostore s opcijama grijanje/hlađenje-idealni su za urede i manje poslovne prostore
  • Rekuperatori-omogućavaju ventilaciju prostora uz uštedu energije (ovim sustavima na svježe usisani zrak prenosi se toplina zraka koji se izbacuje i obratno.
  • Zračne zavjese-spriječavaju izlaz toplog zraka
  • Odvlaživači zraka-smanjuju razinu vlage, idealni za vlažne prostore, brodove, kampere
  • Jet Towel-uređaj za sušenje ruku
Drugi uređaji mogu se činiti jeftinijima, ali su često skuplji za korištenje, te tako je klima uređaj ovog proizvođača najučinkovitiji mogući izbor.
Mitchubishi Electric ne ugrađuje umjetno proizvedene kemijske spojeve i na taj način štiti ozonski omotač te njihovi spojevi su sigurni za okoliš.

Tih rad, energetska efikasnost i minimalni utjecaji na okoliš.