Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Klimatizacija i ventilacija

    
KLIMATIZACIJA I VENTILACIJA?

Nazovite tvrtku 
Energo koncept d.o.o. ako trebate pouzdanog partnera u projektiranju, servisiranju i montaži (ugradnji) klimatizacije i ventilacije na telefon 01 6623 976 ili mobitele 098 883 992 i 091 4555141.

Gdje?
Božidara Magovca 23 -Utrine10000 ZagrebU rubrici reference pronaći ćete listu s referentnim objektima.
Tvrtka u svojoj ponudi ima proizvode ( sustavi klimatizacije i ventilacije ) provjerenih i renomiranih proizvođača. Na uređaje i opremu iz sustava klimatizacija i ventilacija daju dugogodišnje garancije i potrebne ateste.
Uz servisni pregled besplatno će napaviti dijagnostiku i procijenti ispravnost uređaja. Na taj način će Vam smanjiti trenutne i buduće troškove.
Bez naknade troškova projektni tim tvrtke doći će na Vašu lokaciju i u suradnji s Vama napraviti najprihvatljivija rješenja.
Stalnim usavršavanjem i praćenjem tržišta  tim tvrtke uspio je udovoljiti visokim kriterijima svojih kupaca i pratiti novitete s područja klimatizacija i ventilacija.

Ventilacija prostora podrazumjeva izrade:
 • Ventilacijskih kanala po mjeri
 • Fazonskih ventilacijskih elemenata
 • Prigušivača buke
 • Ventilacijskih kutija za ventilacijske rešetke i stropne distributere
 • Ventilacijskih zaklopki, prigušnica, kapa i šahta
 • Spiro pocinčanih ventilacija
Klimatizacija podrazumijeva izradu:
 • Ventilacijskih kanala
 • Fazonskih elemenata obloženih k-flex izolacijom
 • Izradu klimatizacija pomoću izoliranih fleksi cijevi sa spojnim elementima

KLIMATIZACIJA (izrada ventilacijskih kanala i fazonskih elemenata obloženih k-flex izolacijom, izrada klimatizacije pomoću aluminijskih izoliranih fleksibilnih cijevi sa svim spojnim elementima).
Tvrtka Energo koncept d.o.o. izvodi sljedeće radove (ugrađuje, čisti i servisira): elektroinstalacije, strojarske instalacije, automatiku, kuhinjske nape, izmjena filtera, prostore za pušenje, reparaciju klimatizacije i ventilacije, toplinske pumpe, rekuparatore, prigušivače buke, grijanje te završne radove u graditeljstvu.

Ako imate dodatnih pitanja vezanih za podruje klimatizacija i ventilacija možete poslati upit tvrtki  preko Portala ePIRH.


     
 
Trebate servis klima?

Tvrtka Energo Koncept d.o.o. specijalizirala se za servis klima. Tvrtku čini iskusni tim koji svoja znanja usavršava iz područja servisa klima. Educirani su za servis svih vrsta klima uređaja te posebnu pažnju posvećuju čišćenju i izmjeni filtra. Sve poslove izvode kvalitetno i u roku. Posjeduju sve potrebne ateste i certifikate, Rješenje o gospodarenju rashladnim sustavima Ministarstva zaštite okoliša.

Servis klima obuhvaća:
 • Dolazak na teren i detekciju problema
 • Potrebno je na unutarnjoj jedinici digitalno očitati temperaturu
 • Čišćenje ispitivača unutarnje jedinice
 • Čišćenje i izmjena filtra
 • Čišćenje turbine
 • Čišćenje kondenzata unutarnje jedinice te odvodne kanalice
 • Dezinfekcija klima uređaja antibakterijskim sredstvom
 • Kontrola tlakova plina kod rashladnog medija
Često krajnji korisnici zbog neupućenosti misle kako je dovoljno prati filtre, te izmjena, čišćenje i dezinfekcija od strane servisa klima nisu potrebni. Klima uređaj koji se ne servisira odnosno ne čisti predstavlja izvor zaraza i bolesti koje uzrokuju bakterije. Tek kad se pojave problemi tipa neugodni miris ili lošije hlađenje klijenti se tek tada javljaju serviserima.  Redoviti servis klimauređaja produžit će vijek uređaja i osigurati će ugodniji prostor za klijente.

Trebate postavljanje klime?

Tvrtka ENERGO koncept d.o.o. je dugi niz godina prisutni na tržištu klimatizacijske i ventilacijske opreme.
Ovlašteni su montažeri i distributeri klimatizacijske opreme renomiranih svjetskih proizvođača LG, MIDEA, PANASONIC, TOSHIBA, GREE, SAMSUNG, KOREL, MAXON, HAIR, MITSUBISHI ELECTRIC, AZURI koji se odlikuju pouzdanošću, kvalitetom i vrhunskom tehnologijom.

Prije postavljanja klime jako važan korak je izvid prostora koji treba klimatizirati. Zbog udaljenosti između unutarnje i vanjske jedinice treba voditi računa pri odabiru mjesta za postavljanje klime. Najpoželjnija opcija je kad je udaljenost što manja, između ostalog što su troškovi za postavljanje klime tada manji. Postavljanje vanjske jedinice mora biti tako napravljeno da se zadovolje tehnički zahtjevi klime  i budućeg servisiranja uređaja uz da se zadovolje potrebe klijenata u smislu organizacije prostora.  Također unutarnja jedinica trebala bi biti što bliže nekom izvoru električne energije i usmjerena tako da ne puše po biljkama, životinjama ili ljudima.
Nakon što je gotovo postavljanje klime, uređaj se pušta u rad, provjerava se rad svih funkcija i paralelno djelatnik tima usmeno objašnjava kupcu rad uređaja koji se obavljaju preko daljinskog upravljača.

Besprijekorno postavljanje klime, visoka kvaliteta proizvoda koje ugrađuju, te dugogodišnji rad i iskustvo, čine  prepoznatljiv imidž tvrtke.
Ako želite stručno mišljenje i tvrtku koja će kvalitetno projektirati klimatizaciju vašeg prostora i postavljanje klime, slobodno se obratite timu tvrtke na telefon 01 6623 976 ili
mobitele 098 883 992, 091 4555141.


Trebate inverter?
Nazovite Energo Koncept d.o.o. na telefon 01 6623 976 ili mobitele 098 883 992 i 091 4555141.

Posjetite tvrtku na adresi Božidara Magovca 23, 10000 Zagreb i odaberite najoptimalniju klimatizaciju za vaš prostor:
Za odabir idealnog klima uređaja, ovisno o specifičnostima prostora, preporučljivo je pozavati stručnjaka, koji će procijeniti kakav je uređaj potreban.
Postoji bezbroj opcija: mobilna, split, multi-split, inverter, BTU, kilovati, ionizacija...
Najprodavaniji oblik klima su split klima uređaji. Sastoje se od dvaju odvojenih jedinica, vanjske i unutarnje. Jedinice su spojene međusobno plinskim i električnim instalacijama, vanjska služi za odvođenje topline iz prostora. Visoke su energetske učinkovitosti i uglavnom imaju uključenu opciju grijanja prostora.
Split sustav dijelimo na multi i singl sustav.

Singl sustav je najčešće traženi model. Sastoji se od jedne vanjske i jedne unutarnje, te postoje dvije izvedbe fix-speed (konstantan rad kompresora) i inverter (promjenjiv rad kompresora). Klima inverter je najprodavaniji rashladni uređaj.

Multi split sastoji se od dvije ili više unutarnjih i jedne vanjske jedinice, te se koristi za hlađenje više prostorija.
Po tipu klime dijelimo na vanjske, kanalne, kazetne i podno-stropne.
Između inverter i fix speed klime kupci se najčešće odlučuju za inverter klime, bez obzira što su početku skuplje. Inverter klime su klime nove generacije, koje brzinu rada kompresora prilagođavaju potrebama. U početku hlade punom snagom, kako se približavaju željenoj temperaturi, smanjuju snagu. Pri tom je ušteda energije i do 40 posto u odnosu na druge sustave. Inverter klime su tiše, prostor je ugodniji jer je temperatura ujednačenija, bez velikih temperaturnih razlika.
Inverter klime imaju i dodatnu prednost, a to je mogućnost grijanja, tako da neke podnose i do -15 stupnjeva Celzija.

Projektira, ugrađuje i prodaje sustave klimatizacije i ventilacije.

Za sve uređaje (inverter klime...) ugrađene kod njih daju višegodišnje jamstvo i sve potrebne ateste.

Obratite se s povjerenjem za kvalitetnu, brzu uslugu po najoptimalnijim cijenama.


Obavljamo servis klima na području Zagreba i okolice.

Poveznica na članak Klimatizacija Gree.