Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Frizure za poslovne žene

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Gdje se ošišati u Zagrebu poslije radnog vremena?

Ako ste poslovna žena i često ostajete na poslu poslije radnog vremena, a događa vam se i da odmah rano ujutro imate važan poslovni sastanak, onda i vas vjerojatno muči ovo pitanje. Više ne morate se brinuti, jer u Frizerskom salonu Zanetti radno vrijeme je od 8:00 do 22:00 sata te stručni tim salona će vas rado savjetovati pri odabiru vaše frizure za poslovne žene. Salon se nalazi u strogom centru Zagreba, odmah pokraj Uspinjače u Tomićevoj ulici broj 4.

Ako ste u žurbi ili hitnoj situaciji, nazovite na telefon  01 481 99 85 te će vam uslužno osoblje salona osigurati termin u optimalnom roku i učiniti vam vrijeme provedeno u salonu što ugodnijem.

Osim spomenutih frizura za poslovne žene, u salonu možete dogovoriti svoj termin za svečane i specijalne frizure, Top master šišanje, za pranje, šišanje i frizuru, šminkanje te se salon specijalizirao za izradu kratkih frizura, a u posebnoj ponudi imaju frizure za trudnice i mame u luksuznom VIP prostoru, gdje trudnice i dojenčad neće biti izloženi štetnim kemikalijama.

Osim pripadnica ljepšeg spola svoj termin za šišanje u salonu mogu dogovoriti i muškarci te dobiti savjete o izboru frizure i njezi kose.
Frizure za poslovne žene - dogovoriti termin na mobitel 099 481 99 85.

Radno vrijeme frizerskog salona je:
PON., SRI. I PET. 08:00-20:00
UT. i ČET. 08:00-22:00
SUB. 8:00-15:00

Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH.