Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Svečane frizure i šminkanje za vjenčanje

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Jedno od najčešćih pitanja koje se upućuje budućim mladenkama je kakvu će svečanu frizuru imati na vjenčanju. Najbolje je  uskladiti frizuru s velom, nakitom i eventualnim ukrasom. Svečane frizure za vjenčanje mogu biti: formalna punđa,  pletenica i kosa isprepletena u pletenice, punđe s krunom, puštena kosa s uvojcima, glatka ili raščupana punđa, ravna ispeglana kosa...
Mladenka pri odabiru svečane frizure i šminkanje za vjenčanje treba se odlučiti želi li moderan stil, vintage ili neku drugu klasičnu varijantu, jer treba  uzeti u obzir činjenicu da će upravo mladenka biti centar pažnje. Zato svečana frizura za vjenčanja treba biti dugotrajna, nešto što se neće raspasti na pola vjenčanja.
Izaberite svečanu frizuru i šminkanje za vjenčanje koja je aktualna, jednostavna, elegantna, prikladna za mladenku i za gošće, ali ipak posebna i koja ostavlja dojam.
Frizerski salon Zanetti između ostalih usluga specijaliziran je i za izradu svečanih frizura i šminkanje za vjenčanje. Nalazi se ispod Uspinjače u samom centru Zagreba u Tomićevoj 4/1. Djelatnici frizerskog salona  ostvarit će sve vaše želje i pretvorit vas u mladenku iz snova. Pružit će mladenkama uslugu kreiranja svadbenog stylinga i uskladi će svečanu frizuru za vjenčanje sa ostatkom svadbenog izgleda.
Ako se odlučite prepustiti profesionalnom timu stilista za svečane frizure za vjenčanja Frizerskog salona Zanetti, osigurat ćete sebi, svojoj kumi, mami, prijateljicama uljepšavanje po posebnim cijenama.