Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Frizure za trudnice

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Frizure za trudnice
Dvije faze su rasta kose, aktivna i pasivna. Oko devedeset posto kose raste, a deset posto je fazi mirovanja. U drugoj fazi kosa ispada i nadomješta je nova. Oko sto vlasi kose ispada svaki dan. U trudnoći zbog povišene razine estrogena-spolnog hormona faza rasta se produljuje te se smanjuje se ispadanje kose, a rezultat toga je gušća i sjajnija kosa.
Ovisno o genetici i tipu kože kosa u trudnoći se može pojačano mastiti ili isušiti te može se dogoditi da se ravna kosa nakovrča ili kovrčava izravna. Ove promjene u teksturi i rastu kose događaju se zbog promjena u hormonalnoj ravnoteži.
Dakle, tijekom trudnoće javljaju se i negativni simptomi. U prvim mjesecima i najčešće tri mjeseca nakon poroda kosa može početi pretjerano ispadati.
Pravilnom njegom kose i pravilnim odabirom frizure za trudnice mogu se ublažiti negativni simptomi tijekom trudnoće, kao što su ispadanje kose, pretjerano mašćenje ili isušivanje.
Vođeni ovim činjenicama u Frizerskom salonu Zanetti za trudnice i majke s djecom do šest mjeseci  osigurali su posebno luksuzan prostor – VIP. Prostor je odvojen od ostatka salona te u njemu majke mogu dojiti djecu.
VIP prostor opremljen je Shiatsu bazenom koji sadrži masažnu stolicu s regulacijom jačine za masažu cijelog tijela. Frizure za trudnice i majke podrazumijevaju frizure koja će biti napravljena bez buke , neugodnih mirisa  kemikalija koje će napraviti osobni frizer. Pri bojanju kose koristite se boje bez amonijaka te frizura za trudnice osim što neće imati neugodan miris neće biti štetna za dijete i majku. Majke s djecom do šest mjeseci mogu dovesti u Vip prostor svoju dojenčad, jer je prostor dovoljno velik da u njega stanu dječja kolica.
Sve frizure za trudnice i majke s dojenčadi koje na vrijeme rezerviraju termin dobit će popust 20% koje možete provjeriti u cjeniku.
Poveznica (LINK) na Svečane frizure za vjenčanja