Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Upis vlasništva u zemljišne knjige

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Tvrtka Marcon HM d.o.o. specijalizirala se za upis vlasništva u zemljišne knjige te za izradu elaborata i stručnih prijedloga. Pored ove usluge bavi se geodetsko-katastarskim poslovima, izradom programskih skica i tehničke dokumentacije, izradom zemljovida i planova grada te nekretninama i legalizacijom.
Agencija je osnovana 1990. godine te njeni djelatnici su stručni i imaju dugogodišnje iskustvo u obavljanju poslova uknjižbe. Radno vrijeme agencije je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 18:00 sati.

Uvjerite se u besprijekornu i kvalitetnu uslugu, poštivanje dogovorenih rokova i povoljne cijene za upis vlasništva u zemljišne knjige.
Upis vlasništva u zemljišne knjige se obavlja u Zemljišnoknjižnom odjelu građanskog općinskog suda (Gruntovnici) koji je nadležan za područje gdje se nekretnina nalazi. Uknjižba se može izvršiti po više različitih osnova te su za to potrebni različiti dokumenti i pristojbe. Kako bi uštedjeli dragocjeno vrijeme, stručno osoblje agencije obavit će sve umjesto vas, stručno i što kraćem roku.
Ako trebate usluge agencije Marcon, slobodno se obratite.

Obratite se s povjerenjem putem e-maila, telefona ili faxa koje možete pronaći u osnovnim podacima na portalu ePIRH.

Za detaljnije informacije možete poslati i UPIT preko opcije na portalu.

Karta:


Poveznica na članak Upis u zemljišne knjige.