Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

PO alati d.o.o.

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
PO alati d.o.o.
Ulica:
Riva 7
Pošta i mjesto:
52212 Fažana
Županija:
Istarska županija (052)
Mobitel:
+385 (0... - klikni za broj
Mobitel:
+385 (0)98 239 718
Fax:
+385 52... - klikni za broj
Fax:
+385 52 501106
E-mail:
Djelatnosti:
Zavarivanje
Strojevi za obradu metala - prodaja
Matični broj:
02826836
OIB:
10238087103
MBS:
040279422
Osnovana:
2011
Odgovorna osoba:
Peter Osipovič
Opis tvrtke:
PO alati d.o.o., profesionalna oprema za zavarivanje

IPO Tools je tvrtka koja se bavi prodajom raznih uređaja, a posebno uređaja za zavarivanje. Ako ste jedan od onih koji imaju želju i volju da kod kuće sami napravite različite stvari od željeza i slično, onda vam svakako treba i aparat za varenje. To može se dobiti u tvrtki IPO Tools, koja nudi aparate za zavarivanje, kako za profesionalno zavarivanje, tako i za kućnu uporabu.

Kod njih, dakle, na raspolaganju je veliki izbor strojeva za zavarivanje, tako za TIG, MIG, MAG zavarivanje kao i strojeva za zavarivanje s CO2. Isto i izbor pretvarača strojeva za zavarivanje u tvrtki IPO Tools je stvarno velik. Aparati za zavarivanje su glavni proizvod koji tvrtka nudi ali osim toga oni imaju za ponuditi i zaštitnu opremu za zavarivanje, plazma rezače, potrošni materijal te ostale proizvode potrebne za zavarivanja. MIG gorioniki koje nudi tvrtka IPO Tools također imaju sustav hlađenja vodom, tako da se zavarivanje može provesti brže i bolje.

Oprema i aparati za zavarivanje IPO Tools su takvi da mogu zadovoljiti potrebe svakoga tko treba aparat za zavarivanje. Plazma rezači su također proizvod koji možete dobiti kod tvrtke IPO Tools. S plazma rezačem možete brzo izrezati komad željeza i slično. Ova vrsta proizvoda je osobito prikladna za one koji trebaju prije zavarivanja također izrezati komad željeza, koristeći baš plazma rezač. Osim toga plazma rezače koriste i neke vatrogasne jedinice za rezanje lima. Ako trebate stroj za zavarivanje onda posjetite tvrtku IPO Tools i pogledajte njihovu ponudu. Međutim, ako već imate aparat za varenje i trebate samo različitu zaštitnu opremu isto tako vam u tvrtci IPO Tools mogu pomoći jer također nude maske za zavarivanje i drugu zaštitnu opremu. Osim sigurnosne opreme u tvrtci IPO Tools nude i potrošni material i pomagala. To je su različite žice za zavarivanje, pa i volfram elektrode, ako koristite bilo koji stariji aparat za zavarivanje. Ako imate aparat za zavarivanje s CO2 onda također trebate kolica za transport. I to je u ponudi. Ako trebate bilo šta od gore nabrojanih stvari onda je tvrtka IPO Tools s svojom bogatom ponudom definitivno pravo mjesto za vas.