Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Sve za zavarivanje

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
Postupaka za zavarivanja stvarno je puno. Koji postupak je najbolji za konkretan posao izabiramo osobito s obzirom na ono što imamo za zavarivanje. Možemo odlučiti između sljedećih metoda zavarivanja:
- Laser zavarivanje
- CMT zavarivanje
- TIG zavarivanje

Ovo su samo neki od tipova zavarivanja, naravno, to nisu sve vrste zavarivanja. To je samo ukratko o vrstama zavarivanja. Sada usmjerimo se još na sve vrste materijala koji su nam potrebni za takav rad. Tvrtka u kojej možete dobiti sve što vam je potrebno za zavarivanje je Ipo Tools. Kod njih je na prvom mjestu cjelovitost  ponude i kvaliteta svih aparata za zavarivanje i sve opreme i materiala koji se koriste za takav rad. Aparati za zavarivanje kao i ostali pribor za zavarivanje su dizajnirani tako kako bi bili od velike koristi za amatere kao i za profesionalnu uporabu. To je posebno važno podvući za one koji se zavarivanjem bave amaterski. Želite li znati zašto baš za njih. Razlog je vrlo jednostavan. Ako zavariva amater, onda se pretpostavlja da možda ne koristi opremu svih dana i svaki dan puno radno vrijeme i ne treba da kupuje najskuplju opremu. Ovi aparati za zavarivanje su odlični i za amatere i za profesionalce a cijena im je daleko niža. Aparati za zavarivanje namijenjeni amaterima su puno jeftiniji od onih profesionalnih aparata koje tvrtke koriste svaki dan po nekoliko sati dnevno. Dakle, uz korištenje ove opreme zavarivanje je mnogo jeftinije, jer se ne koristi profesionalna oprema za zavarivanje nego amaterska izvedba. Međutim ako vam to treba u tvrtci Ipo Tools uvijek možete odabrati i potpuno profesionalne aparate za zavarivanje, koje ćete izabrati ako ih trebate za redovitu proizvodnju i prodaju.