Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Ljepila za gumu


Jako puno vremena provodite u vožnji bicikla? Vozite se i po predjelima koji nisu asfaltirani i pomalo su nepristupačni? Zato često vam se događa da  vam se guma na biciklu probuši! Onda trebate ljepila za gumu?

Različite vrste ljepila za gumu možete pronaći na web trgovini ili u veleprodaji ili maloprodaji poduzeća Unitrg d.o.o.

Postoji više vrsta ljepila za gumu:
  • Univerzalna trenutna ljepila koja su osim za lijepljenje gume namijenjena za lijepljenje kartona, plastike, drva i keramike.
  • Ljepilo za gumu i uglavnom sve vrste materijala za trenutna lijepljenja u gelu.
  • Crno trenutno ljepilo za gumu, metal, keramiku i drvo. Prikladno je za lijepljenje metala na metal i metala na gumu. Ima visoku čvrstoću ljuštenja te podnosi udarna opterećenja. Otporna su vlažnu okolinu i kemijski agresivnu.
  • Trenutna fleksibilna ljepila za gumu, metal, keramiku, porozne tvari i drvo. Ovo je prozirno i brzostvrdnjavajuće ljepilo.
  • Ljepilo za gumu, metal, PVC i ABS za trenutna lijepljenja...
.
Osim univerzalnih ljepila koji lijepe između ostalih materijala i gumu tvrtka Unitrg d.o.o. u svojoj ponudi ima ljepila za gumu proizvođača Technicqll koje je namijenjeno isključivo za lijepljenje gume. Ljepilo je fleksibilno i ne bazi je prirodnog kaučuka. Otporno je na sve vremenske uvjete. Primjenjuje se kod lijepljenja proizvoda napravljenih od gume. Svijetlosmeđe je boje, vrijeme stvrdnjavanja je deset minuta, a potpuno sušenje je nakon dvanaest sati. Podnose temperaturu od -30°C  do + 70°C.
Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH.

Kontakt:
Unitrg d.o.o.
Donje Svetice 40 - veleprodaja
10000 Zagreb
Telefon:+385 (0)1 238 37 33
E-mail: info@unitrg.hr
www.unitrg.hr


Za više informacija nazovite ljubazne djelatnike poduzeća ili pošaljite UPIT preko portala ePIRH:

Poveznica (LINK) na Ljepljiva traka.