Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Senzori pokretaŽelite dodatno osigurati prostor u kojem živite ili vikendicu?

Senzori pokreta su jedno od rješenja, a za dodatne informacije nazovite tvrtku Unitrg d.o.o. na telefon 01 238 37 33.

Tvrtka je osnovana 1994. godine te je potpunom privatnom vlasništvu. Nalazi se na adresi Donje Svetice 40 u Zagrebu te poduzeće ima osigurano parkiralište za svoje klijente.


Prodaju i distribuiraju elektromaterijal i rasvjetu te proizvode telekomunikacijsku opremu.

Iz bogatog asortimana poduzeća izdvajamo neke od najprodavanijih proizvoda:
  • Senzori pokreta
  • Starteri
  • Led diode
  • Baterije 9 V
  • Punjači…
      Senzori pokreta otkrivaju pokrete u njihovoj blizini. Koriste se za automatsko osvjetljavanje prilaza, reguliranje intenziteta svjetlosti, paljenje vanjske rasvjete. Senzori pokreta su proizvodi koji štede električnu energiju. Mogu se naručiti senzori pokreta razlIčitog dometa detekcije, brzine detekcije i vremena odgode ovisno o potrebama kupca. Sve proizvode iz ponude možete naručiti i preko WEB Shop-a poduzeća.
     Starteri su proizvodi koji imaju primjenu u raznim područjima. Prijenosni starteri  koriste se za pokretanje različitih vozila: automobila, kamiona, autobusa, brodskih motora, gusjeničara, traktora…
      LED diode, svjetleće ili LE diode su poluvodičke diode kroz koje se emitira svjetlost kad kroz njih teče električna struja. Pri direktnoj rekombinaciji para emitira se foton svjetla. Ovakva svojstva imaju galijev arsenid, galijev fosfid i silicijev karbid. LED diode prodaja u poduzeću Unitrg d.o.o. je organizirana preko web stranice odnosno web shop-a i mogu se naručiti proizvodi putem telefona, e-maila…
      U ponudi imaju različite vrste baterija od raznih proizvođača. Za više informacija vezanih uz baterije 9 V nazovite poduzeće i pošaljite UPIT. Baterije od 9V koje imaju u ponudi su vrhunske kvalitete i  najpovoljnije cijene.
    Punjač za mobitel, laptop (prijenosnik) bez obzira na pojavu univerzalnih punjača za mobitele, je jedan od najprodavanijih proizvoda punjača. Kod odabira punjača važna je kvaliteta proizvoda jer će o tome ovisiti brzina punjenja uređaja, a također određuje trajnost punjača.

Za više informacija o proizvodima (senzori pokreta, starteri, LED diode, baterije 9, punjač) i uslugama poduzeće  pošaljite UPIT preko portala ePIRH.
Poveznica (LINK) na članak Epoksidno ljepilo.