Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Ljepljiva trakaTrebate ljepljive trake različitih namjena?
Tvrtka Unitrg d.o.o. na svom skladištu ima veće količine ljepljivih traka proizvođača Technicqll. 
Za više informacija te narudžbe većih količina nazovite na broj telefona 
+385 (0)1 238 37 33.
Ljubazni djelatnici tvrtke rado će odgovoriti na vaša pitanja.


Tvrtka Unitrg d.o.o u svojoj web trgovini INTERTRG - www.intertrg.com ima bogatu ponudu različitih ljepila i drugih proizvoda izdvajamo Technicqll T - 693 dvostranu ljepljivu montažnu traku od 1,5m/19mm i T - 709 automobilsku dvostranu traka od 1,5m/19mm.
  • Ljepljiva traka T - 693 jednostavna je za korištenje, proizvedena je od fleksibilne poliuretanske pjene te premazana kaučukovim ljepilom. Boja ove trake je bijela i ima odlično prijanjanje na glatkim i tvrdim podlogama (plastika, drvo, metal, staklo, površine premazane lakom). Otporna je na vodu i visoke temperature.
  • Ljepljiva traka T - 709 je crne boje, dvostrana te je vrlo jaka. Prijanja na metal, plastiku i lakirane površine. Zbog svojih odličnih karakteristika i kvalitete pogodna je i za unutarnje i za vanjsko korištenje. Podnosi vlagu, visoku i nisku temperaturu i UV zrake.
Adresa tvrtke:
Donje Svetice 40
10000 Zagreb

 

Za detaljnije informacije pošaljite UPIT preko portala ePIRH.
Poveznica na INGCO alati