Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Deratizacijske kutije

   
Trebate deratizacijske kutije?
Nazovite obrt Feroplast i naručite deratizacijsku kutiju na telefon +385 (0)1 349 09 21.

Miševi i štakori su odavnina pratioci čovjeka i saznanja da su prenosioci raznih zaraznih bolesti te da nanose velike ekonomske štete, bile su povod organiziranim i zakonskim reguliranim akcijama kako bi se suzbila štetnost tih glodavaca.
U očekivanim najvećim biološkim pojavnostima miševa i štakora obavlja se preventivna deratizacija i to dva puta godišnje.
Uz primjenjivanje kemijske metode koja podrazumijeva upotrebu kemijskih sredstava, biološke i preventivnog uklanjanja otpadaka preporučuje se i postavljanje fizikalno-mehaničkih prepreka, od kojih su se deratizacijske kutije pokazale kao jedne od najučinkovitijih metoda, jer omogućavaju upotrebu većinu sredstava u kontroliranom prostoru.
Obrt Feroplast bavi se preradom plastike i deratizacijske kutije su dio njihovog asortimana.
Proizvode deratizacijske kutije u dvije veličine i to :
  • Deratizacijska kutija za male glodavce dimenzija 170x115 mm visine 55 mm. Kutija svojim oblikom sprječava kontakt s otrovom te je pogodna za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Ima spremnike za hranu i Rodenticide, a u prostorima gdje je zabranjena upotreba kemijskih sredstava može se postaviti ljepilo za glodavce u poseban prostor u kutiji. Kutije obrt Feroplast izrađuje u različitim bojama, različitih debljina s dotiskom logotipa ili natpisa.
  • Deratizacijska kutija za velike glodavce dimenzija 220x195 mm visine 110 mm. Napravljena je od čvrste polistirenske plastike. Kao i kutija za male glodavce i kod ove kutije nema kontakta s otrovom. Može se koristiti vani i u zatvorenim prostorima.Ima posebne spremnike za hranu, Rodenticide i ljepilo za glodavce. Izrađuju se prema zahtjevima kupaca u željenim bojama, s logotipom ili natpisom različite debljine.
Poveznica (LINK) na članak Plastične kutije