Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Plastične kanteTrebate plastične kante?

Nazovite obrt Feroplast i dogovorite narudžbu na telefon +385 (0)1 349 09 21.

Feroplast posluje na tržištu još od davne 1953. godine kao zanatska zadruga, a od 1979. godine posluje kao obrt Feroplast.
Privučeni zahtjevima tržišta počinju proizvoditi široki spektar proizvoda od plastike za različite korisnike (kućanstva, obrtnike, poljoprivredu, gospodarstvo...).
Procesom injekcijskog brizganja i upotrebom kvalitetnih sirovina  pri izradi plastičnih proizvoda postiže se visoka kvaliteta proizvoda.

Sami proizvode većinu alata što im osigurava visoku kvalitetu proizvoda od plastike, a posebno iz asortimana izdvajamo plastične kante koje su namijenjene za soboslikare. Ove plastične kante za soboslikare su višenamjenske, funkcionalnog oblika i inovativan su proizvod na tržištu. Napravljene su tako da njihov oblik omogućava lakše pretakanje tekućina te imaju stalak za pribor kao što su kistovi, četke i valjci. Stabilne su i iznimne čvrstoće s pocinčanom ručkom ergonomski prilagođenom. Također unutar plastične kante za soboslikare nalaze se unutarnji spremnici za alat koji omogućavaju povrat cijeđenje tekućine s alata (kistova, četki...). Također integrirana unutar kante nalazi se rešetka za ocjeđivanje boje sa soboslikarskih valjaka, kistova i četki.

Za dodatne informacije pošaljite Upit preko nove kartice na Portalu ePIRH ili na:
 
Feroplast
Podsusedska aleja 75
tel. 01 349 09 21
mob. 091 349 09 21 ;091 349 19 80
fax. 01 349 03 63


Poveznica na članak Izrada ćevapa pomoću ćevapomata