Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Lopate za snijeg


Trebate lopate za snijeg?


Nazovite Feroplast na telefon +385 (0)1 349 09 21 ili mobitele+385 (0)91 349 09 21; +385 (0)91 349 19 80 i naručite svoju lopatu za snijeg.

Obrt je osnovan prije šezdeset godina i u početku je djelovao kao zanatska radnja. Bavi se izradom plastičnih proizvoda. Osim proizvodnje plastičnih proizvoda putem injekcijskog brizganja i vakuumiranja bave se i izradom kalupa.

Svoju djelatnost obavljaju u moderno opremljenom prostoru s robotiziranim strojevima. Većina proizvoda koje proizvode zaštićena su patentom.
Između mnogobrojnih proizvoda izdvajamo lopate za snijeg.  Njihova lopata za snijeg s metalnim pocinčanim rubom proizvodi se s bukovom držalom promjera 37 mm. Dimenzije su 415x385x1500.  Lopate za snijeg napravljene su od materijala visoke kvalitete te poboljšanih svojstava protiv lomljenja. Pojačanju su na rubovima lopate od pocinčanog lima debljine 1,25 mm.

Također ovaj proizvod je zaštićen: Patent – M970140. Ovo je proizvod koji je u cijelosti proizveden u Hrvatskoj.

Nemojte da vas zima zatekne nespremne, nabavite kvalitetne lopate za snijeg direktno od proizvođača po najpovoljnijim cijenama.

Gdje se nalazimo?
Podsusedska aleja 75
ZagrebDetaljnije informacije zatražite na opciji UPIT na Portalu ePIRH.


Poveznica (Link) na Deratizacijske kutije