Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Umjeravanje vaga

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije


Umjeravanje vaga radnja je kojom se pod određenim uvjetima u prvome koraku uspostavlja vrijednost veličine s mjernim nesigurnostima koje daju mjerni etaloni, te odgovarajućih prikazivanja kojima se podatci upotrebljavaju za uspostavljanje odnosa za dobivanje mjernog rezultata iz pokazivanja. Mjerilo je potrebno umjeravati kako bi se osiguralo da očitanja mjerila budu skladna s drugim mjerilima, te da se odredi točnost očitanja mjerila i njihova pouzdanost.

Umjeravanje vaga potrebno je radi promjena temperatura, vlage, atmosferskog tlaka i drugih štetnih utjecaja, te rada operatera koji utječu na točnost mjerila. Umjeravanje vaga obavlja se u određenim vremenskim razmacima , što omogućava točnost i ispravnost mjerila zagarantiranih s deklariranom mjernom nesigurnošću.
U skladu sa zahtjevima ISO/GMP/GLP umjeravanje vaga osigurava sljedivost mjerila do međunarodnih etalona, održavanje sustava kvalitete i akreditacije laboratorija.

Tvrtka Tehničar Servag d.o.o. nalazi se u samom centru Zagreba na adresi Crnojezerska 18 u Gajnicama te se specijalizirala između ostalih djelatnosti i za umjeravanja mjerila mase. Svoju kvalitetu može zahvaliti dugogodišnjem iskustvu u ovoj djelatnosti,te stalnom stručnom usavršavanju svojih djelatnika. Tvrtka je akreditirani umjerni laboratorij od strane Hrvatske akreditacijske agencije HAA prema HRN EN ISO/IEC 17025.

Karta:


Ako želite službenu potvrdu o točnosti svojih mjerila usluge umjeravanja dobit ćete u prostorijama laboratorija na adresi Crnojezerska 18, Zagreb.

Obratite se s povjerenjem.