Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

TULI D.O.O.

Upit
Proizvodi i usluge
Akcije
TULI D.O.O.
Pošta i mjesto:
10000
Djelatnosti:
Strojni dijelovi
Opis tvrtke:
Tuli d.o.o. je tvrtka osnovana 1991. godine u Ljubljani, u Sloveniji.

Naša osnovna djelatnost je distribucija širokog spektra ležajeva, jedinica za prijenos i sredstva za linearno kretanje od raznih proizvođača.

Ako ste u potrazi za linearnim vodilicama, kugličnim vretenima i navojima, ležajevima i ostalim dodacima za strojeve sve možete naći na jednom mjestu.

Na stranici https://www.tuli-shop.com nalazi se široka paleta navedenih proizvoda od raznih svjetski renomiranih proizvođača kao što su FAG, SNR-NTN, SKF, INA i ostali. Osim proizvoda možete pronaći i razne tehničke savjete i primjere primjene koji će vam pomoći donijeti najbolju odluku za vaš CNC ili 3D printer. Nudimo i direktan pristup katalozima u PDF formatu i modelima CAD.

Dugogodišnje iskustvo na području ležajeva, linearne tehnike, kugličnih ležajeva, pogonske tehnologije i pripadajućih načina rukovanja omogućuje nam da vas stručno savjetujemo pri pronalasku odgovarajuće opreme za vaše projekte.

U paleti naših proizvoda možete pronaći uljne pečate, remenje, uljne brtve, o prstenove te maziva i druge proizvode vezane za ležajeve.