Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Datalogger ČulinecDatalogger Čulinec - Inovativna elektronička mjerna oprema za precizna mjerenja

Datalogger, ili poznat i kao data logger, predstavlja ključan uređaj u mnogim industrijama gdje je praćenje i bilježenje podataka o temperaturi, vlagi, i tlaku zraka ključno za kontrolu procesa. Tvrtka Mtb inženjering d.o.o., smještena na Čulinečkoj cesti 87 u Zagrebu, predstavlja vodećeg distributera stranih proizvođača elektroničke mjerne opreme poput WIKA, GREISINGER, LUFFT, LUDWIG SCHNEIDER i ERKA, te nudi širok asortiman kvalitetnih dataloggera koji zadovoljavaju različite potrebe i zahtjeve industrije.


Što je Datalogger i kakvu ulogu ima?

Datalogger, ili data logger, je elektronički uređaj koji je specijaliziran za bilježenje podataka tijekom vremena. On je nezamjenjiv alat za praćenje i dokumentiranje raznih parametara kao što su temperatura, vlažnost zraka i tlak. Dizajniran je da automatski prikuplja podatke koristeći ugrađene senzore ili instrumente, a zatim ih pohranjuje u svoju internu memoriju radi kasnije analize.

Različite vrste Dataloggera

Datalogger dolazi u različitim varijantama i konfiguracijama. Najčešće, može biti samostalni uređaj s lokalnim sučeljem ili može biti spojen na računalo radi daljnje analize i obrade podataka. Ovisno o potrebama i zahtjevima korisnika, mogu biti opremljeni različitim funkcijama i senzorima.

Inovativni proizvodi tvrtke Mtb inženjering d.o.o.

T
vrtka Mtb inženjering d.o.o. nudi širok spektar inovativnih proizvoda, uključujući ručni termometar proizvođača Lufft, koji se ističe kao najprecizniji termometar na svijetu s točnošću od 0,005 °C. Ovaj termometar dolazi s pratećim dataloggerom koji omogućuje dokumentiranje svih mjerenja, što je izuzetno važno u mnogim industrijskim postavkama.

Jedan od inovativnih proizvoda koji nudi tvrtka Mtb inženjering d.o.o. je i proizvod popularno nazvan "Smartphone" proizvođača Lufft, koji omogućuje nadogradnju s različitim eksternim senzorima. Ovaj uređaj (XA1000) sadrži ugrađeni datalogger koji sprema sva mjerenja, a putem USB-a se može jednostavno spojiti na računalo. Sva prikupljena mjerenja mogu se analizirati i prikazati u obliku tablica ili grafova putem računala ili na samom touchscreen ekranu instrumenta.

Zaključak

Dataloggeri su neophodni alati za mnoge industrije gdje je praćenje i bilježenje podataka ključno za kontrolu procesa. Tvrtka Mtb inženjering d.o.o. pruža širok spektar kvalitetnih dataloggera i drugih elektroničkih mjerne opreme koja zadovoljava najviše standarde kvalitete i pouzdanosti. Za više informacija ili postavljanje upita, posjetite web stranicu tvrtke Mtb inženjering d.o.o. ili ih kontaktirajte putem navedenih kontaktnih informacija.

Za više informacija pošaljite UPIT preko portala ePIRH i posjetite web stranicu:
MTB inženjering d.o.o. 
Čulinečka cesta 87 - Čulinec
10040 Zagreb
Telefon:+385 (0)1 2866 893
Fax:+385 (0)1 2866 892