Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Manometri

Manometri
Manometri su esencijalni instrumenti za mjerenje statičkog tlaka plinova i tekućina, te su nezamjenjivi u mnogim industrijskim, laboratorijskim i tehničkim postavkama. Tvrtka MTB inženjering d.o.o. predstavlja vodećeg svjetskog proizvođača WIKA, koji je sinonim za kvalitetu i pouzdanost u proizvodnji manometara.

Bourdonove cijevi, koje proizvodi WIKA, predstavljaju temelj njihove linije proizvoda. Ove cijevi su oblikovane savijanjem u kružni oblik s ovalnim poprečnim presjekom. Ključna karakteristika Bourdonovih cijevi je da se ovalni presjek približava kružnom obliku pod utjecajem tlaka medija, što rezultira preciznim mjerenjem tlaka. Kroz iskrivljenje opružne cijevi, generiraju se prstenasta naprezanja koja pokreću pokazivač na manometru.

MTB inženjering d.o.o. nudi širok asortiman manometara, uključujući mehaničke i hidrauličke modele, kao i kontaktni, precizni test, membranske, industrijske, nehrđajuće i standardne varijante. Svaki model je pažljivo dizajniran kako bi pružio precizna i pouzdana mjerenja, te odgovarao različitim potrebama i zahtjevima korisnika.

Njihova lokacija na Čulinečkoj cesti 87, 10040 Zagreb, nudi jednostavan pristup njihovim proizvodima i uslugama. Osim distribucije manometara, tvrtka također nudi usluge poput baždarenja, ispitivanja sukladnosti, ovjeravanja, umjeravanja i servisa mjerila.

Za sve dodatne informacije o manometrima i drugim proizvodima, slobodno kontaktirajte MTB inženjering d.o.o. na navedenoj adresi i broju telefona. Njihov stručni tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam odabrati idealan manometar za vaše potrebe.

Poveznica (LINK) na VLAGA Čulinec