Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Manometri

Manometri

Tvrtka MTB inženjering d.o.o. bavi se prodajom i servisom mjernih instrumenata  za tlak, temperaturu i vlagu, te osnovna djelatnost tvrtke su mjerni instrumenti za tlak – manometri. Manometri su instrumenti za mjerenje statičkog tlaka plinova i tekućina većih od atmosferskog tlaka. Prikazuju razliku između atmosferskog i tlaka koji se mjeri.

Manometri se po načinu rada dijele na:
  • Mehaničke
  • Hidrauličke
Tvrtka distribuira proizvode strane tvrtke WIKA koja proizvodi Bourdonove cijevi. To su cijevi koje su savijanjem kružno oblikovane, te ovalnog poprečnog presjeka. Kako bi se ovalni poprečni presjek približio kružnom obliku potrebno je da tlak medija djeluje na unutarnje stijenke Prstenasta  naprezanja nastaju iskrivljenjem opružne cijevi, te razvijaju  Bourdonovu cijev. Na manometrima skala se pomiče tako što  neučvršćeni kraj opruge uslijed naprezanja izvodi pomak koji se preko mehanizma zupčanika prenosi pomoću kazaljke. 
Osim osnovne podjele na mehaničke i hidraulične, manometri mogu biti kontaktni, precizni test, membranski, industrijski, nehrđajući i standardni.
Za detaljnije informacije nazovite:
Čulinečka cesta 87
10040 Zagreb
Telefon:+385 (0)1 2866 893
Fax:+385 (0)1 2866 892

Karta:

Poveznica (LINK) na VLAGA