Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Termometri

Mjerni instrumenti za precizno mjerenje temperature


Termometri su ključni alati za precizno mjerenje temperature, a tvrtka MTB inženjering d.o.o. je vaš pouzdan partner u nabavi visokokvalitetnih termometara. Sa sjedištem na Čulinečkoj cesti 87, 10040 Zagreb, MTB inženjering d.o.o. bavi se zastupanjem i prodajom renomiranih proizvođača mjerne opreme kao što su WIKA, LUDWIG SCHNEIDER, GREISINGER i LUFFT.

Termometri čine temelj njihovog poslovanja, a kao zastupnici tvrtke WIKA, u svojoj ponudi imaju širok spektar otporničkih termometara. Otpornički termometri koriste osjetnike na bazi metalnih provodnika koji mijenjaju svoj otpor ovisno o temperaturi. U njihovom asortimanu nalaze se uređaji s priključenom glavom i termometri s čvrsto priključenim kabelima, pogodni za primjene u rasponu od -200 °C do +600 °C. Otpornički termometri koje nude imaju različite karakteristike, od onih koji se mogu podesiti preko PC-ja do onih s vlastitim napajanjem putem baterije ili solarnog sustava.

Njemačka tvrtka LSW je poznata po proizvodnji visokokvalitetnih termometara, među kojima se ističu:

Precizni Hidrometri: Koriste se za mjerenje tekućina i tekućih plinova, nudeći visoku preciznost i pouzdanost.
Kontaktni, Stakleni Termometri: Namijenjeni su sustavima koji zahtijevaju precizno kontroliranje temperature, poznati po visokoj pouzdanosti i točnosti.
Precizni Laboratorijski Termometri: Koriste se u raznim tehničkim i znanstvenim područjima, dostupni u različitim verzijama za različite potrebe.
Stakleni Termometri za Opću Primjenu: Robusne izvedbe po povoljnim cijenama, idealni za široku primjenu u laboratorijima.
Strojni Termometri: Izrađeni od kvalitetnih materijala otpornih na agresivne uvjete, osiguravaju pouzdanost u zahtjevnim okruženjima.
Tvrtka Greisinger je poznata po proizvodnji digitalnih uređaja za mjerenje temperature, a njihovi digitalni termometri nude visoku preciznost i pouzdanost.

S punim povjerenjem obratite se MTB inženjeringu d.o.o. za sve vaše potrebe u vezi s mjerenjem temperature. Posjetite njihovu web stranicu www.mtb-inzenjering.hr ili ih kontaktirajte na navedenoj adresi i brojevima telefona kako biste osigurali kvalitetnu i pouzdanu opremu za vaše potrebe.

Poveznica (LINK) na MANOMETRI