Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Termometri

Sprave za mjerenje temperature nazivaju se termometri. Zasnivaju se na pravilu da se dva tijela dovode u istu ravnotežnu temperaturu, te je temperatura na termometru ista kao na tijelu koje dodiruje.

Tvrtka MTB inženjering d.o.o. bavi se zastupanjem i prodajom svjetskih poznatih proizvođača mjerne opreme kao što su WIKA, KSR KUEBLER, LUDWIG SCHNEIDER, GREISINGER i LUFFT.

Termometri čine osnovu njihove prodaje, te su zastupnici tvrtke WIKA u čijoj proizvodnji su uglavnom zastupljeni otpornički termometri. Otpornički termometri sadrže osjetnike na bazi metalnih provodnika, koji svoj otpor mijenjaju ovisno od temperature. U svom programu imaju uređaje s priključenom glavom i termometre s čvrsto priključenim kabelima. Podobni su za primjene između -200 °C i +600 °C . Otpornički termometri, koje imaju u svojoj ponudi su različitih karakteristika od termometara koji se mogu podesiti preko PC-ija do onih koje imaju vlastito napajanje preko baterije ili solarne energije.
Njemačka tvrtka LSW proizvođač je visokokvalitetnih termometara i iz njihove ponude posebno izdvajamo sljedeće:
  • Precizni hidrometri (koriste se za mjerenje tekućina i tekućih plinova)
  • Kontaktni, stakleni termometri (koriste se u sustavima gdje je potreba za preciznim i pouzdanim kontroliranjem i održavanjem temperature, te su poznati po visokoj pouzdanosti i točnosti)
  • Precizni laboratorijski termometri (koriste se u svim tehničkim i znanstvenim područjima gdje je potrebno precizno mjerenje temperature, te se dijele u tri vrste: pogodne za službenu certifikaciju, sa službenim i radnim certifikatom)
  • Stakleni termometri za opću primjenu (povoljne cijene, te su za normalu uporabu u laboratorijima, robusne su izvedbe koja garantira otpornost)
  • Strojni termometri (izrađeni od mesinga i brojevi su otporni na agresivne pare)
Tvrtka Greisinger proizvodi digitalne uređaje za mjerenje temperature, odnosno osnova njihove proizvodnje su digitalni termometri.

Adresa:
Čulinečka cesta 87
10040 Zagreb
Telefon:+385 (0)1 2866 893
Fax:+385 (0)1 2866 892

Karta:

Poveznica (LINK) na MANOMETRI