Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Vlaga - Čulinec

Optimalna Vlaga - Ključni faktor za vaše poslovanje

 

Vlaga u zraku ima značajan utjecaj na različite industrijske procese, skladištenje proizvoda te na općenito okoliš u kojem se nalazimo. Tvrtka MTB Inženjering d.o.o. prepoznaje važnost održavanja optimalne razine vlage u raznim okruženjima te se specijalizirala za prodaju i servis mjernih instrumenata koji omogućuju precizno mjerenje vlage.

Što je vlaga i zašto je važna?

U zraku, zajedno s ostalim plinovima, prisutna je vodena para koja čini vlagu zraka. Vlažnost zraka može varirati ovisno o temperaturi i drugim čimbenicima, a kritično je održavati odgovarajuću razinu vlage kako bi se izbjegle nepoželjne posljedice poput kondenzacije, korozije ili propadanja proizvoda.

Mjerenje vlage s mjernim mnstrumentima od MTB Inženjering d.o.o.

MTB Inženjering d.o.o. ponosni je zastupnik renomirane njemačke tvrtke Lufft, koja proizvodi visokokvalitetne mjerni instrumente za mjerenje vlage. U njihovoj ponudi možete pronaći različite vrste higrometara i dataloggera koji omogućuju precizno praćenje razine vlage u zraku.

Raznovrsnost mjernih uređaja za vlagu

Higrometar Durotherm-vlaga, Sauna-Higrometar, Higrometar-vlaga - samo su neki od proizvoda koje nudi tvrtka Lufft, a koje možete pronaći u ponudi MTB Inženjering d.o.o. Svaki od ovih uređaja dizajniran je s visokom preciznošću i prilagođen različitim okruženjima i potrebama.

Zaštita vaših proizvoda i procesa

Data loggeri su još jedan važan alat za mjerenje relativne vlage zraka i temperature u raznim situacijama poput transporta, proizvodnje ili skladištenja. Zahvaljujući svojoj raznolikosti primjene i visokoj preciznosti, data loggeri tvrtke Lufft omogućuju pouzdanu zaštitu vaših proizvoda i procesa od nepoželjnih utjecaja vlažnosti zraka.

Kontaktirajte nas

Za sve dodatne informacije i upite o mjernim instrumentima za vlagu, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili posjetite našu lokaciju na Čulinečkoj cesti 87, 10 040 Zagreb. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju i pružit će vam sve potrebne informacije i podršku u odabiru najboljih rješenja za vaše poslovanje. Vaša optimalna razina vlage je naš prioritet.


Poveznica (LINK) na članak Datalogger Čulinec