Naziv obavijesti: *
Ime i Prezime:
Telefon / e-mail: *
Poruka: *
Popunjavanjem ovog obrasca poduzeće će dobiti vaš upit. Posredovani podaci pohranit će se također i u bazi ePIRH-a, zbog osiguravanja transparentnosti poslovanja, za razdoblje od jedne godine.

Mjerni instrumenti Mtb inženjering d.o.o.

Mjerni instrumenti MTB inženjering d.o.o. - Vaš partner za precizna mjerenja


Tvrtka MTB inženjering d.o.o. predstavlja vodećeg distributera i servisera svjetski poznatih marki mjernih instrumenata, čija je glavna djelatnost usmjerena na pružanje visokokvalitetnih rješenja za mjerenje fizikalnih veličina. Smještena na Čulinečkoj cesti 87 u Zagrebu, ova tvrtka nudi širok spektar mjernih instrumenata i opreme koji zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i pouzdanosti.

Adresa i kontakt Informacije


MTB inženjering d.o.o. možete pronaći na sljedećoj adresi:
Čulinečka cesta 87,
10040 Zagreb.

Za sve upite ili informacije, slobodno ih kontaktirajte putem telefona na broj: +385 (0)1 2866 893 ili faksa na broj: +385 (0)1 2866 892.

Što su mjerni Instrumenti?

Mjerni instrumenti su neophodni alati za precizno mjerenje različitih fizikalnih veličina. Tvrtka MTB inženjering d.o.o. je vaš pouzdan partner u pružanju visokokvalitetnih i pouzdanih mjernih instrumenata koji su ključni za kontrolu procesa i osiguranje kvalitete u različitim industrijskim i laboratorijskim okruženjima.

Ponuda Mjernih Instrumenata od MTB inženjering d.o.o.

MTB inženjering d.o.o. zastupa, prodaje i servisira niz svjetski poznatih marki mjernih instrumenata, uključujući:

WIKA: Specijalizirani za mjerila tlaka i temperature, WIKA je renomirani proizvođač visokokvalitetnih mjernih instrumenata za industrijske i laboratorijske primjene.

LUFFT: LUFFT nudi široku paletu mjernih instrumenata za atmosferske prilike, uključujući mjerenje tlaka, temperature i vlage, kao i proizvodnju dataloggera za dokumentiranje i analizu podataka.

LSW Ludwig Schneider Wertheim: Poznati po svojim termometrima visoke preciznosti, LSW proizvodi mjernu opremu koja zadovoljava najstrože zahtjeve industrije.

GREISINGER: Specijalizirani za razne vrste digitalnih mjernih instrumenata, GREISINGER nudi širok spektar proizvoda za precizno mjerenje različitih parametara.

ERKA: ERKA je poznat po svojim medicinskim uređajima visoke kvalitete koji se koriste u medicinskim ustanovama diljem svijeta.

EWO: EWO proizvodi visokokvalitetne manometre za gume, reducir ventile, opremu za varenje i druge industrijske uređaje.

MOTOMETER&IVEKA: MOTOMETER&IVEKA nude široku paletu uređaja za mjerenje kompresije i druge industrijske primjene.

Zaključak


MTB inženjering d.o.o. je vaš pouzdan partner za nabavu, servisiranje i podršku u vezi s mjernim instrumentima visoke kvalitete. Njihov širok spektar proizvoda i stručna podrška osiguravaju da vaša industrija ili laboratorij uvijek imaju pristup najnovijoj i najpouzdanijoj mjernoj opremi. Za sve vaše potrebe u vezi s mjernim instrumentima, obratite se tvrtki MTB inženjering d.o.o. i osigurajte kvalitetna rješenja koja će zadovoljiti vaše zahtjeve.

                         WIKA 

Poveznica (LINK) na Mjerni uređaji - Čulinac